Filippa Trajkovski

Svar på frågor

Eftersom att jag nu redan ligger helt deckad i sängen tänkte jag svara på några spontana frågor jag fått :) 

Vad tycker du om din klass?
Svar: Den är rolig och speciell och jag trivs i den. Trivs jätte bra på lundellska faktiskt och kanske är det för min klass? Många blandade personligheter blir en perfekt mix eller hur hehe? Ja den är ju E13Bäst.

Har du lätt för dig att ta första steget och lära känna nya personer?
Svar: Jag är nog lite av den personen som faktiskt gör det haha. Älskar att lära känna människor och är inte den som dömer första gången jag träffar den. Vi presenterar oss och sen blir det som det blir. Är inte blyg av mig och gillar att prata så det är inget jag tänker på men jag tror att det bara blir så hehe!

Beskriv dig med 4 ord.
Svar: Oj vad svårt haha.. Underbar, godhjärtad, oemotståndlig, fantastisk // Sofie Grandin Men måste lägga till spontan också, och lite hatisk heh. Självgoda är vi allihopa 

Någon du gillar för tillfället, kille haha.
Svar: Antar att du vill att jag ska säga namnet på denna person haha? But I wont, det är lite hemligt hehe men maby you will find out one day!

Vad kan enligt dig göra en outfit finare?
Svar: Ganska mycket faktiskt, något enkelt som ett skärp kan pigga upp en vanlig outfit, lite finare skor, klocka eller smycke osv. Och kanske till och med någon speciell sminkning :) Så man behöver ju inte gå i det allra snyggaste man har varje dag, har du bara ett leende på läpparna ser du ju jävligt snygg ut, lol.

Hur ska du spendera ditt jullov?
Svar: Mitt jullov kommer börja med att jag ligger helt deckad och trött och så kommer jag även att må skitdåligt. Men hoppas på att tillfriskna till jul i alla fall och mysa med mina kompisar. Ska få in en minijul den 22a trots att jag precis opererats då!

Dina planer inför nyår och med vilka, vore rätt så kul ifall du svara Kram :)
Svar: Har ingen aning faktiskt men jag hoppas jag får mysa lite med hubba i alla fall. Sen kanske träffa massa andra roliga kompisar och bara ha kul, en nyårskyss vill jag ju också ha!!! Så satsar bara på att ha askul och kanske äta middag med några, hoppas du är nöjd med svaren, kram! 

27 november 2013 19:43 | The Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas