Filippa Trajkovski

->

Goddagens på er. Ska strax röra mig iväg till gymmet för att för en gångs skull ta tag i min urusla kondition, samt jobba upp styrkan lite. Finns inget bättre när man känner sig svag än att gå ut och träna. Får förmodligen besök av Julia lite senare också, hoppas ni får en fin söndag. 

Q/A

Q: Vart är den ifrån? Sjukt snygg!
A: BikBok

Q: Vart köpte du ryggsäcken?
A: Den är från Mango, dock så fanns den för längesen. 

Q: Vart är dina solglasögon ifrån? :)
A: Riktigt billiga fejkisar från Rhodos.

Reality

Nu när skolan har börjat igen känner jag att jag kan ta tag i livet igen, aka. bloggandet. Trots skola ser omständigheterna lite bättre ut och det är skönt att komma tillbaka till vardagen. Längtar till och med lite till hösten, just på grund av höstmys och att jag fyller år om mindre än två månader. Yay. Har mycket jag missat och mycket att svara på, tar tag i det i eftermiddag. Kramis.

Crete pt. 1

Två veckor i paradiset var det verkligen. Och under dessa veckor åkte vi runt ungefär hela Kreta, just för att inte missa en enda plats. (trots att vissa ställen är rena rama turistfällor) Efter Rhodos var jag lite soltrött hehe men kämpade mig ut i solen ändå just för att passa på haha. Men annars har vi badat och legat i skuggan, inte kännt någon press helt enkelt haha. 

SKALETA - STILLES

Bildera är ovanför är i alla fall från en strand i Skaleta som blev vår absoluta favoritstrand. Nästan folktomt, jättefint vatten, härliga vågor och en teverna som ligger 10 m upp som även serverar mat ner på stranden! Hur fantastiskt? Så där låg vi i våra solstolar och blev serverad supergodmat. Vi hade tur första gången vi var där, det var nämligen helt vindstilla (varmt) men vattnet var superfint och man såg igenom allt. Så då snorklade vi hela dagen och självklart så tog jag massa bilder haha. Men resten av gångerna vi var där var det 2 m höga vågor, lite läskigt ibland men vi var i vattnet väldigt länge.

 

RETHYMNO - BAJA BEACH

Här ovan hamnade vi någon gång i mitten på första veckan, ovetandes om vilken lyx vi skulle få uppleva haha... Vi trodde att det var en vanlig strand, men när vi kom in dit och såg restaurangerna och barerna, samt poolen med rutchbana och tittade ner mot stranden och såg världens skönaste hyddor blev vi aschockade haha. Men lyckat blev det, så vi satt där från morgon till kväll, blev serverade asgod middag och fräscha drinkar. Och det var inte ens överdrivet dyrt där!! Woah. 

Thats it for now, nu ska jag skynda mig till bussen! Adios! 

 

 

Rhodes

Ja okej. Var ska man börja? En resa som absolut kommer ge minnen för livet, både gott och ont. Det var alltså en fantastisk resa, vi gjorde allt. Solade, badade, åt i mängder, drack, skrattade, grät och mycket mer. Hade inga hopp om stränderna, men blev positivt överraskad då vattnet var jättefint, även stränderna. Så där låg vi dag ut och dag in på våra solmadrasser. 

Personligen tycker jag att bargatan inte var så stor haha. Det var ungefär en gata på ca 200 m där man sprang fram och tillbaka. Vilket var askul, tror att det faktiskt inte spelar någon roll hur det ser ut och vilka människor man stöter på. Utan vilka man är där med, för vi hade superkul tillsammans. Det var inte så mycket som var planerat under denna resa så låter bilderna tala för sig själv. Men ja, jag vill tillbaka. 

Tillbaka

Äntligen är jag tillbaka, och äntligen har jag en dator och lite tid för mig själv. Haha. Shit vad tiden har gått fort. Sommarlovet är ju snart slut, lite mindre än två veckor kvar nu och sedan börjar mitt sista år på gymnasiet. Vilket ska bli både spännande och roligt men även lite läskigt. Vill ju inte växa upp riktigt ännu. Nåja, har inte riktigt tiden till att berätta om Rhodos och Kreta än, och på lördag lyfter jag ännu en gång men denna gång till Barcelona. Så antingen berättar jag om allt i samma veva eller så sprider jag ut det, vi får helt enkelt se. 

Har fått en del frågor som jag måste svara på också, men landade idag och har precis kommit hem från en myskväll. Så det enda som står på schemat nu är att skicka in ett CV och att packa upp/tvätta och kolla på en film. Men som jag saknat att skriva av mig. Välkomnar mig själv tillbaka. 

Upp