Filippa Trajkovski

Svar på frågestunden

Den klassiska frågan haha. Hur fick du intresset till att börja blogga?

Hmm... Började faktiskt blogga när jag gick i 7an eller 8an???? Vet inte riktigt vad det var som fick mig att börja, men efter det så har jag haft lite olika bloggar som jag till och från har avslutat och startat om på nytt. Inspirerades väl av bloggar som jag läste då, bl.a. Kissies, Dessies och Kenzas, kände nog att jag vill göra samma sak haha.Tror faktiskt att detta är den blogg jag lyckats hålla kvar längst haha. Och det tror jag beror på att jag tycker att det är roligt, det har liksom blivit en del av min vardag då jag, om jag bestämmer mig för att sluta, alltid på något sätt faller tillbaka in i det igen.

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

Snart 9 månader tror jag, lite oklart.

Vet inte hur jag ska formulera denna fråga så den inte låter konstigt haha.. Men hur tycker du man "skaffar vänner" nu för tiden? Jag menar, hur tar man kontakt till att lära känna nytt folk och bli bra vänner? Hur skulle du göra och hur skulle du vilja att folk som exempelvis skulle vilja köra känna dig skulle göra? Kram

När man börjar gymnasiet lär man ju känna massa nya vänner, även om man byter skola. Sedan kan det ju hända att man lär känna kompisar genom sina egna, det är väl ganska vanligt. Sen kanske man inte lär känna folk på samma sätt nu som man gjorde när man var liten, då var man väl mer framåt och kände att man kunde gå fram till vem som helst. Nu sker det väl genom vänner och kanske på fester eller liknande.

Själv så har jag alltid varit väldigt social och inte har några som alls problem med att skaffa kompisar, har alltid varit öppen och framåt. Så det är väl ett tips, ovanligt att man lär känna dem som är lite tystare och håller sig för sig själva. Jag blir lättare vän med någon som är intressant och vågar prata med en!

Hur står du politiskt? Vad vill du bli? Är pengar/märkeskläder viktigt för dig? Massa kramar!!!

1. Jag ursäktar... Men jag är verkligen inte så insatt i politiken som jag önskar att jag var. Jag vet vad som är viktigt och hur jag vill att världen ska se ut, men har inte riktigt lagt tiden på att ta reda på vad de olika partierna står för. Men har faktiskt gjort valkompassen för att kunna svara på denna fråga och jag står mer åt det rödgröna hållet. Det kunde man inte tro vavavava. 

2. Vad jag vill bli... Så himla svår fråga, vill bli så himla mycket, och framgångsrik. Kanske mäklare? Civilekonom? Statistiker? Vill fan inte bli någonting, hellst vill jag resa jorden runt, kanske ska bli resledare? Nej, sorry för tråkigt svar men har faktiskt ingen aning och det börjar krypa lite i mig av tanken...

3. Pengar i sig är väl kanske inte jätteviktigt, dock anser jag att mitt liv, och förmodligen andras är mindre jobbigt och lättare när man är ekonomiskt oberoende, att slippa ligga på skulder eller känna att man inte riktigt kan leva pga inget jobb eller inkomst. Jag anser inte att 1 000 000 kr i månaden skulle kännas viktigt för mig, men ska inte ljuga om att jag trivs med att ha pengar haha. Usch vilken svår fråga... Men ja, man behöver ju pengar för att överleva? Dock gör mycket pengar inte en person bättre än någon annan..

Hur länge har du och Sebastian varit tillsammans? Var ni tillsammans under Bråvalla? 

Snart nio månader, ja det var vi! Dock var det nog inte så bekräftat hehehe...

Har du jobb/har du haft nåt bra jobb förut som du skulle tipsa om? Långsiktigt vad vill du syssla med i framtiden? Hur tränar du? Tips på träningspass eller går du på någon sport/klubb som är bra? 

1. Hmm, har ju jobbat på Burger Bar i Rådhuset, det passar den som gillar att jobba natt. Sen jobbar jag ju med friidrott och tränar barn, det är väldigt skönt, inte jobbat på så jättemånga ställen som jag kan komma på så har inget att tipsa om..

2. I framtiden vill jag ha ett bra jobb, kanske eget företag? Vem vet... Ska väl förmodligen pyssla om min familj också. 

3. Jag tränar på gym, har dock tränat gymnastik och cheerleading (+ fotboll, basket osv) så mycket av min styrka/smidighet kommer därifrån hehe. Men jag tränar igenom hela kroppen på gymet och det händer att jag går på pass ibland och då kör jag Intensivpass Skivstång. Tränar mest för att hålla igång och bli lite större på vissa delar av kroppen än vad jag är nu... 3 gånger i veckan funkar bra för mig, om jag är frisk lol. 

Vad tycker du om Julia  skjj nej men berätta om dina framtids planer alltid intressant att höra! Pöss

She is special  Haha antar att du menar hur mitt liv kommer se ut i framtiden... Eh, vill plugga i uppsala, men efter gymnasiet vill jag åka utomlands i någon månad. Efter plugget ska jag väl se till att ha ett bra jobb, så får man väl ett barn, kanske två, och så lite giftemål på det, och så lite framgång, och sedan dör jag lycklig tillsammans med min soulmate. Venne, sitter inte riktigt och planerar min framtid, tar det som det kommer. 

Ska du på insparken? Svara snabbt!!!!!

Ja bror ses där, btw omg sry för segt svar lol

Hej!!! Hur träffades du och din kille? Hur blev ni tsm? Puss!

Lärde känna gossen när jag gick i 7an tror jag, vi sågs lite med gemensamma kompisar, har alltid tyckt att han varit snygg haha. Sen så började vi ju på samma gymnasie, pratade lite då och då på fester, han var jättegullig mot mig. Sen så la jag till han på snap och vi smygflörtade lite hit och dit, jag tyckte att jag såg han som en kompis. Men tror att alla kunde se att jag var intresserad av honom haha. Vi började prata lite på riktigt och även ses, detta var i april ungefär. Vi sågs under jättelång tid och typ senast som i somras bestämde vi ett datum vi blev tillsammans och bestämde oss för 1a maj haha, så vårat förhållande har inte riktigt haft ett startdatum utan det liksom bara blev vi. Men snart så har vi haft 9 månader tillsammans. Fick även reda på att han varit intresserad av mig väldigt länge men inte vågat skriva till mig, tur att jag gjorde det dåååååå. Nej men så vi blev väl tillsammans genom att vi sågs mycket och gillade varandras sällskap, trodde liksom han var värsta badboyen men han lyckades verkligen charma mig, and im so so so so very happy to have him.

 

Vad är din etnicitet? 

R u serious, är född i sverige, min mamma är svensk, min pappa med, men min farmor och farfar är och var Makedon och Serb, om det nu är viktigt :) ;) ;) 

16 januari 2015 22:27 | The Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas