Filippa Trajkovski

Svar på tal

julius 
15 juli 2015 00:54

Men hallå. För ett tag sen var det nice utan bh. Håller med och tjejen vågade gå utan. Men nu är det snygga bröst med bh? Hur stora och hängiga har du egentligen? Jag tror ändå du finast utan bh och som sagt brösten håller sig fasta!

 

Okej vänta nu, det här gör mig riktigt irriterad. Vet inte om detta var en provocerande kommentar eller vilket syfte som fanns med den. Men den gjorde mig upprörd eftersom att en okänd person, som inte jag känner, berättar för mig vad  som är snyggt på mig, och kritiserar en typ av bröst? Alltså va. Snälla släng inte ur dig en dum kommentar för att påpeka vad du tycker är accepterat enligt dig. För det är struntprat, jag behöver inte veta och jag vill inte veta. Kommer för alltid att tycka att alla ska få ha det de vill och se ut som de vill, utan att bli kritiserade av sånna som du. #älskabröst och fuck normen om hur bröst ska se ut och att kvinnor inte ska kunna gå utan bh. Otroligt oviktigt att jag har "stora" bröst, ännu mer oviktigt att kritisera "hängiga" bröst? De är perfekta om du nu ville veta, men det är inte upp till dig eller någon att bedöma. Vi föds med alla storlekar och utseenden. Jag använder bh när jag vill och utan när jag vill, svårt att förstå? Och sen när har man hängiga för att man använder bh? Förstår inte ens hur du resonerar. 

 

 

 
Hoppas du finner något mer intressant att lägga energi på. För jag har lagt alldeles för mycket tid på att bli irriterad över din värdelösa och oviktiga kommentar. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas