Filippa Trajkovski

Basilico

Gårdagens middag och brunch. 

Igår plingade Alex och Jullis på dörren med massa gott. Det blev lite smoothie, baguette, pannkakor, vattenmelon, jordgubbar osv. Satt verkligen superfint efter en helg då man legat isolerad från befolkningen (bokstavligen typ). Efter vi chillat ett tag åkte vi ner på stan en snabbis och jag mötte upp Kevin för att lämna av lite grejer och sedan rörde jag mig mot Sebb för att ta det lugnt. 

Mot kvällen tog jag mig ner på stan för att möta upp några tjejer från älskade 9D, kärt återseende. Vi åt på Basilico för andra året i rad för att sedan gå till Reginateatern och kolla på Initium, som förövrigt gav mig en trevlig överraskning. Saknar att känna pirret direkt när man skulle ut på scen, för att sedan, när man väl stod där, inefatta världens lugn. Fantastisk känsla det där. 

Idag då, japp, började dagen med en försovning för att sen slås av det faktum att jag är jävligt förkyld. Igen. Så länge höll det. Men tog mig till skolan för att lämna in lite böcker, mycket onödigt men då slipper jag göra det sen i alla fall. Ikväll har jag tänkt satsa på plugg och övningskörning. Måste komma någonstans med denna satans analys, för just nu står sidorna tomma. Aj aj. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas