Filippa Trajkovski

Ibiza

Hey Guys! Idag är en riktigt bra dag, vi bokade nämligen Ibiza!!! Är så sjukt glad och taggad på att åka på en studentresa med mina tjejer, can't wait. Sen så har jag checkat av ännu ett prov och ska checka av flera. Segt att spendera kvällarna med endast plugget,  men snart är det ju faktiskt över. Isch nästa vecka haha. 

Blickar ner från sanningen

Wow är verkligen positivt överraskad av vädret, hoppas verkligen att det håller i sig till Valborg. Livet rullar på lite för fort just nu, otroligt mycket i skolan så längtar ihjäl mig tills denna vecka är över!!! Svängde förbi solariet efter skolan, och sen åkte jag och pappa och kollade på en ny bil faktiskt. Nu med hund och allt är det verkligen dags att skaffa större. Nog om det, håller på att hungra ihjäl mig. C ya!

Plock

På kvällen på lördagen träffade jag på Jullan. Vi åt supergod mat och drack vin i ungefär tre timmar haha. Hade planerat att dra vidare till palermo efter och träffa mina mates, men var alldeles för trött. Dock slutade kvällen med att jag kom hem kl 02 ändå då jag glömde nycklar, pappa var inte hemma, hade inga grejer så kunde inte sova borta. Så jag fick åka till dem och hämta nycklar och sedan äntligen få somna i min säng. Haha aldrig igen, dubbelkolla alltid nycklar!!!!

Dylan's

Debutade på Dylan's Grill igår, shit vad gott det var. Ville ha en till innan jag ens hunnit äta upp min första haha. Perfekta "dagen efter"-käket om jag får säga det själv. Resten av dagen spenderades i soffan med måttliga försök att få lite plugg gjort. Men det går så himla dåligt? Usch är så trött på skolan. 

Fredagen

Träffade på mina vapendragare på Unico igår vid kl 21 ungefär. Vi hade det supermysigt och delade på några flaskor vin innan vi skrattade oss vidare till Le Parc med ytterligare lite sköna människor. Så skönt att äntligen få ha en kväll där allting går rätt till haha, de senaste har bara varit pest. Somnade gott i sängen bredvid Hedda lite för många timmar efter midnatt, men det var det värt.

Upp