Filippa Trajkovski

Hello from the other side

Haha vilken vecka, pappsen har fått ryggskott så har i princip varit vid hans sida hela tiden och inte hunnit göra så mycket mer än det och plugga. Men snart är det helg och på fredag ska jag ut med mina kompisar vilket är efterlängtat! Jobbar även på lördag vilket ska bli såå kul eftersom vi äntligen öppnar baren som varit på renovering!! Wie. Lönen har kommit och nu ska jag beställa hem massa smink, woho. 

Home

Home Sweet Home

 

 
Idag har jag jobbat som en heltidare, och det gör att jag inte kan låta bli att tänka på framtiden och det "riktiga livet" om man nu kan kalla det så. Eventuella möbler, eventuellt hus/lägenhet, eventuell plats, man vet ju egentligen ingenting. Men jag längtar så himla mycket! Självklart är det mycket pengar, och jag är nog inte redo att lämna trygghetszonen än, men när jag väl gör det kommer jag gå loss på inredning. Tänk att få välja helt själv, mixa och matcha (eller inte) hur mycket man vill och ändra hur ofta du vill. 
 
Vill skapa så mycket, skapa platsen där jag är hemma på riktigt. Jag har ju grejer överallt.. Hos mamma, hos pappa och hos Sebbe. Det är väldigt skönt, men förrän man är skilsmässobarn uppskattar man nog inte lyxen av att bo på ett ställe, att ha ALLA sina smycken, kläder, smink osv. på ett ställe haha. Det är nog det jag längtar mest efter, den lyxen. ;-) Kommer nog att satsa på en neutral bas och lika fort som trender/humöret svänger att byta accentfärger och detaljer. Det hörni, det är frihet! 

On My Mind

Resor // Vårkläder // Smink 

Filippatrajkovski @ WeHeartIt

Har kollat på resor de senaste dagarna, i vår åker jag med mamma till Palma för att spendera fyra dagar på ett lyxhotell blandat med god mat och shopping. Men det räcker inte där! Jag och Sebastian firar 2 år i vår/sommar (we don't have a date uh oh...) och planerar att åka antingen till Rom i Maj eller Franska Rivieran i sommar... Lutar åt sommaren faktiskt :-) 

I've made up my mind

   

Till att börja med bjuder jag på selfies som tagits under tiden, charmigt va?

Nej, men faktum är att jag faktiskt har bestämt mig, jag vet vad jag vill och jag känner inspirationen. Nu återstår det bara tid och rätt fokus för att få allt som jag vill ha det. Jag lät dessa två månader vara en tid för att låta inspirationen och kreativiteten vandra tillbaka till mig igen. Den har glömts bort och försvunnit helt under den tråkiga hösten, samt på grund av diverse bloggtorkor som uppstod lite här och var. Nu har jag däremot saker att se fram emot och saker jag vill dela med mig av. Allt är precis som det ska vara igen alltså. Vill dock bara inflika om att uppdateringen kommer ske när den sker, vilket innebär: inga bomb-inlägg på raken innebärandes vad jag gjort idag. Påminn mig om detta sker. Kram. 

Upp