Filippa Trajkovski

Kategori: The On My Mind

No.1 inspiration

Går in på hennes instagramkonto (@josefinehj) 30 gånger om dagen, hennes blogg minst tio. Min största inspirationskälla vad gäller bilder och stil. Så vågad, så enkelt. Hon använder endast neutrala färger. JAG ÄLSKAR DET

Put thoughts into words

Katastrof. Vilken dag. Är så sliten, kände verkligen medkänsla med vädret idag. Vill blåsa upp, behöver blåsa upp, bli arg och ventilera. Går just nu som ett lugnt lok som snart behöver släppa ut lite ånga. Inget jag hör är det jag vill höra. Får ni ibland känslan av att det endast är du som förstår och har rätt? Så känner jag nu, ingen annan vet, jag vet. 

Places I love

Barcelona

Som jag vill åka hit igen. Den goda maten, shoppingen, alla katedraler, fotbollen, ja allt! När jag var i Barcelona förra året hände det mycket negativa saker i mitt liv där hemma, men trots det är det min absoluta favoritstad. Fick så gott intryck av den, och framför allt så var det maten som förtrollade mig. Älskade stad. 

Kreta

Också ett resmål som jag gjorde förra sommaren, vi åkte på utflykter till stora delar av ön. Havet och än en gång, maten!!! Gyros, Souvlaki, Grekisk sallad, alltså yum säger jag bara. Vill bara lägga mig på alla vackra stränder igen och leva livet, kära Grekland.

Home

Home Sweet Home

 

 
Idag har jag jobbat som en heltidare, och det gör att jag inte kan låta bli att tänka på framtiden och det "riktiga livet" om man nu kan kalla det så. Eventuella möbler, eventuellt hus/lägenhet, eventuell plats, man vet ju egentligen ingenting. Men jag längtar så himla mycket! Självklart är det mycket pengar, och jag är nog inte redo att lämna trygghetszonen än, men när jag väl gör det kommer jag gå loss på inredning. Tänk att få välja helt själv, mixa och matcha (eller inte) hur mycket man vill och ändra hur ofta du vill. 
 
Vill skapa så mycket, skapa platsen där jag är hemma på riktigt. Jag har ju grejer överallt.. Hos mamma, hos pappa och hos Sebbe. Det är väldigt skönt, men förrän man är skilsmässobarn uppskattar man nog inte lyxen av att bo på ett ställe, att ha ALLA sina smycken, kläder, smink osv. på ett ställe haha. Det är nog det jag längtar mest efter, den lyxen. ;-) Kommer nog att satsa på en neutral bas och lika fort som trender/humöret svänger att byta accentfärger och detaljer. Det hörni, det är frihet! 

On My Mind

Resor // Vårkläder // Smink 

Filippatrajkovski @ WeHeartIt

Har kollat på resor de senaste dagarna, i vår åker jag med mamma till Palma för att spendera fyra dagar på ett lyxhotell blandat med god mat och shopping. Men det räcker inte där! Jag och Sebastian firar 2 år i vår/sommar (we don't have a date uh oh...) och planerar att åka antingen till Rom i Maj eller Franska Rivieran i sommar... Lutar åt sommaren faktiskt :-) 

Upp